Erik is een echte interim professional en dat werkt wel zo prettig. Hij houdt van aanpakken op alle niveaus, van het herinrichten van taken binnen een afdeling tot het nadenken over de inrichting van een facilitair bedrijf. Hij helpt, overtuigd en creëert de beweging, bewustwording en de vernieuwing. Met veel plezier samengewerkt.

Robin Eman

Hoofd Facilitair Bedrijf, GVB Amsterdam

Als interim-teamleider Facilitair/Div bij Delfland laat Erik zien over zeer goede kwaliteiten te beschikken om zowel de teamleden als de organisatie een stap verder te helpen. Zijn vaardigheden om mensen te begeleiden en te motiveren en zijn kennis van de vakgebieden maken hem voor de teamleden tot een overtuigend en inspirerend leider. Zijn organisatiesensitiviteit en zijn doortastendheid maken hem voor Delfland tot een effectieve en waardevolle manager. Zijn samenwerkingsgerichtheid en ontspannen optreden maken hem voor mij en mijn teamleiders tot een heel plezierige en betrouwbare collega. Erik’s interim-periode speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van de facilitaire dienstverlening binnen Delfland.

Mark Brandt

Sectorhoofd Bedrijfsvoering at Hoogheemraadschap, Delfland

Erik Smit is een prettige persoon die op een informele wijze goede resultaten bereikt. Hij heeft bij Arbo Unie een blauwdruk gemaakt voor ons facilitair bedrijf en deze ook geïmplementeerd. Ook de dagelijkse leiding van het facilitair bedrijf was bij hem in goede handen en ons huisvestingsbeleid is onder zijn regie sterk verbeterd. Erik is een sterke verbinder, die mensen weet te betrekken.

Paul Lafranca

CFO/Member of the board, Arbo Unie

Ruim een half jaar heb ik erg plezierig met Erik bij Arbo Unie samengewerkt. Erik is inhoudelijk sterk, resultaatgericht en heeft veel aandacht voor de menselijke kant in zijn werk. Hij heeft overzicht, weet waar hij over praat, denkt over de grenzen van zijn eigen vakgebied heen en heeft oog voor belangrijke details. Ik gun iedere organisatie het plezier om Erik in te huren!

Idelet Grootenhuis

Senior P&O Adviseur, Arbo Unie

Ik heb Erik leren kennen als een pragmatisch en vasthoudend facilitair manager. Pakt de dingen op die gedaan moeten worden, maar houdt het einddoel daarbij goed in de gaten. Is daarbij prettig in de omgang. Goede sparring partner.

Jaco Cornelissen

Adviseur Strategisch Huisvestingsbeleid, Arbo Unie

Bij Arbo Unie is Erik op interimbasis werkzaam als facility manager. Erik is een professionele manager met een heel goed oog voor detail. Hierdoor zijn de complexe dossiers waarvoor hij verantwoordelijk is compleet op orde, waardoor het te voeren beleid op de juiste wijze gestalte krijgt. Erik is een heel vriendelijke leidinggevende en een erg prettige collega om mee samen te werken!

Hilde van Koppen

Management Support, Arbo Unie

Erik is een gedreven persoon die altijd de focus op het uiteindelijke doel weet te houden. Ik heb met hem samen mogen werken aan een van de grotere projecten op het gebied van lichtreclame in 2010, en heb dit mede door zijn frisse kijk op zaken, inleving in de materie en respect voor anderen als zeer plezierig ervaren.

Jurgen Vermolen

Owner, Time lichtreclame-adviesbureau

Ik heb Erik leren kennen als iemand die verstand van zaken heeft. Hij heeft het doel voor zich en weet welke tussenstappen er ondernomen moeten worden om dit einddoel te halen. Erik was mijn opdrachtgever. Hij gaf mij veel vertrouwen en ruimte waardoor ik het beste uit mezelf kon halen. Het was een prettige samenwerking!

Joan Verspaget

Account Manager Sodexo, PGGM

Erik is an ambitious people manager. He’s focussed, driven, serious and above all a great person.

EDDY ZEGWAARD *uw verhuizer

Owner, SVG

Ik heb Erik leren kennen als een doortastende persoonlijkheid die duidelijke grenzen weet te stellen en niet over zich laat lopen. Kwetsbaar en tegelijkertijd proffesioneel. Met veel gevoel voor relaties en mensen, tot de kern van een probleem kan komen en doelgericht oplossingen boven tafel kan laten komen. Een mensen mens in hart en nieren en toch proffesioneel en pragmatisch.

Cor Slagmolen

NLP Trainer, Coach en Counselor, Academie voor Psychologica

I know Erik for a very long time! We did study together at the Hague University. He was absolutely a serious, hard working but also a funloving student. When we met later at The Hague University he was able to combine a study wiht a fulltime job. He was very focused! I have great respect the way he can manage and combine his work and his private life without a sign of workstress!

Rachel Kuijlenburg

Student, Haagse Hogeschool/TH Rijswijk